top of page
  • Foto van schrijverRaf De Greef

Investeren in de Costa Blanca Zuid

Ontdek de investeringsmogelijkheden aan de Costa Blanca Zuid en Murcia

Wie droomt er niet van om de trieste en koude wintermaanden door te brengen in het zonnetje met heerlijke temperaturen? De Costa Blanca Zuid en de Costa Cálida zijn een waar paradijs voor iedereen die opzoek is naar een goed, aangenaam en rustig leven onder de zon


Aan de met zon overspoelde oostkust van Spanje vinden we de Costa Blanca zuid en Murcia terug. Het is niet enkel heerlijk om hier op vakantie te gaan maar deze regio biedt ook tal van investeringsmogelijkheden in vastgoed.

De laatste jaren heeft deze regio zich snel ontwikkeld en trek stgeeds meer investereerders aan vanuit elke hoek van de wereld die opzoek zijn naar een rendabele investering met een gegarandeerde waardestijging.Waarom Investeren aan de Costa Blanca Zuid?

De Costa Blanca Zuid is een gedeelte van de kuststrook gelegen in de provincie Alicante.

De gelijknamige hoofdstad heeft een bloeiende economie in diverse sectoren zoas het toerisme, industrie en handel. Daardoor is de Costa Blanca Zuid een aantrekkelijke plaats voor investeerders die opzoek zijn naar een investering met veel potentieel en vooral een stabiele investering.


Investeren in vastgoedgoed aan de Costa Blanca Zuid biedt verschillende voordelen. De prachtige stranden, mediterrane levensstijl en rijke cultuur maken deze regio zeer aantrekkelijk wat natuurlijk de huurinkomsten ondersteunt. Daarnaast heeft de regio een stabiele vastgoedmarkt met constante vraag van zowel toeristen als lokale bewoners.

Ook zijn aan de Costa Blanca Zuid de vastgoedprijzen nog steeds competitief ten opzichte van deze in andere kustgebieden in Europa. Dit biedt investeerders een betere en grotere kans om te investeren in een waardevol bezit dat op termijn, mits de juiste aanpak, een mooie belegging en spaarpot kan opleveren.

Belangrijk is ook om weten dat deze regio de afgelopen jaren een grote economische groei kent waardoor de kans op waardestijging van uw kostbare bezit natuurlijk vergroot.


Alicante heeft een eigen internationale luchthaven met vluchten van en naar andere Europese bestemmingen waardoor de Costa Blanca Zuid gemakkelijk bereikbaar is voor toeristen en potentiële huurders. Dit vergroot natuurlijk de aantrekkingskracht van deze regio voor investeerders omdat het toerisme in deze regio een stabiele bron van huurinkomsten kan zijn.Waarom investeren in Murcia?

In Murcia, provincie gelegen ten zuiden van Alicante, zij investeerders geïnteresseerd geraakt door de charmante steden en meer nog de groeiende economie. Murcia heeft vele historische bezienswaardigheden en prachtige natuurgebieden wat het toerisme natuurlijk ook aantrekt en daarnaast is de provincie ook gelegen aan de oostkust van Spanje.


Sinds korte tijd is de vastgoedmarkt in Murcia een opkomende markt en dit biedt natuurlijk kansen aan investeerders. De stad Murcia zelf en de omliggende kustplaatsen, zoals San Pedro del Pinatar, Santiago de la Ribera en Los Alcázares, maar ook meer naar het binnenland zoals Roldán bijvoorbeeld hebben een verscheidenheid aan vastgoedprojecten. Ga je investeren in een vakantieappartement of een woning voor lange termijnverhuur, door de verscheidenheid in deze regio's is er steeds wel een project dat bij uw wensen past.


Murcia heeft ook zijn kleinere luchthaven ( Corvera ) die bereikbaar is vanaf verschillende Europese luchthavens wat deze regio aantrekkelijk maakt voor het toerisme.

Murcia staat bekend om zijn prachtige natuurlijk zoals waaronder de Mar Menor, het grootste zoutwaterlagune van Europa en het Sierra de la Pila-gebergte. Deze natuurlijke attracties en de diverse golfbanen trekken toeristen aan die op zoek zijn naar ontspanning en buitenactiviteiten. Hierdoor vergroot de kans op vakantie verhuur wat op termijn een vaste bron van inkomsten en cashflow kan genereren.Samengevat waarom investeren in vastgoed aan de Costa Blanca en Murcia een goed idee zijn

Alicante en Murcia, twee populaire gebieden aan de Costa Blanca Zuid, bieden aantrekkelijke vastgoedinvesteringen. Zowel Alicante als Murcia hebben een bloeiende economie, een groeiende vastgoedmarkt en een aantrekkelijke levensstijl die deze regio's aantrekkelijk maken voor investeerders en toerisme. Ben je nu opzoek naar lange termijn huurinkomsten of een vakantiehuis, de Costa Blanca Zuid heeft alles te bieden voor slimme investeerders die de potentie van deze regio's in Spanje willen benutten.


Het blijft evenwel belangrijk om uw investering zorgvuldig en geadviseerd door experts te doen. Zo kan je de juiste beslissingen nemen volgens uw financiële toestand en doelen.


Waarom samenwerken met Real Estate La Vida feliz voor uw investering aan de Costa Blanca en in Murcia?

Real Estate La Vida Feliz laat zich omringen door een professioneel team. Wij werken samen met gerenommeerde architecten, gestors, advocaten en nog belangrijker is dat de meeste panden die wij aanbieden aan de Costa Blanca en Murcia nieuwbouwprojecten zijn van een bouwpromotor die al meer dan 20 jaren ervaring in deze sector en al honderden verkochte projecten.

Wij zijn een klein vastgoedkantoor met meer dan 25 jaren commerciële ervaring in de bouwsector waarvan 10 jaren voor een internationaal bedrijf. Als geen ander weten wij dat persoonlijk contact, een persoonlijke aanpak, eerlijkheid en transparant communiceren belangrijk is en dat is juist wat wij doen. Bij ons kom je nooit voor verrassingen te staan.

Bij Reaal Estate La Vida Feliz begeleiden wij jou van het begin tot het einde en nog ver daarna.


Bovenop dit alles bieden wij ook keyholding, ofwel sleutelbeheer pakketten aan, aangepast aan uw noden en wensen en dit voor de regio's waarin wij huizen verkopen. Zo ben je altijd zeker dan jouw investering aan de Costa Blanca in goede handen is.

Meer informatie over deze pakketten kan je terugvinden op onze website Keyholding in Almeria bij Real Estate La Vida Feliz in Albox (huisspanje.be)


En alsof dit nog geen redenen genoeg zijn, zijn wij op dit ogenblik aan het kijken om als extra verhuurbeheer voor zowel vakantieverhuur als voor lange termijnverhuur op te starten.

Blijf onze nieuwspagina volgen en zo blijf je als eerste op de hoogte vanaf wanneer we met deze dienst van start gaan. De uitgelezen kans voor jou om jouw dierbare bezit aan de Costa Blanca te verhuren.


Mocht je nog vragen hebben of heb jij interesse om te investeren in vastgoed aan de Costa Blanca, neem dan vrijblijvend contact op met ons via het contactformulier , via mail op info@huisspanje.be of op onderstaande nummers


Raf: +34 623 11 76 44 ( NL - EN - ES - FR )

Nancy: +34 623 11 84 58 ( NL - FR - EN )


© 2023 - Real Estate La Vida Feliz - De Greef Raf - Alle rechten voorbehouden

72 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page