top of page
  • Foto van schrijverRaf De Greef

Is een B&B kopen in Huercal-Overa -Spanje een goed idee

Bijgewerkt op: 6 nov. 2023

Een B&B kopen in Spanje is steeds een goede investering


Als vastgoedmakelaar in Spanje ben ik steeds opzoek naar bijzondere woningen.

In Huercal-Overa kwam ik een prachtige, goed draaiende B&B met vakantie-appartementen tegen die over te nemen is.


Plaza de la iglesia Huercal Overa vlak bij Real Estate La Vida Feliz
Plaza de la Iglesia Huercal-Overa

Even iets meer waarom Huercal-Overa de geschikte plaats is om een B&B te kopen in Spanje.

Huercal-Overa is een grote stad met de rust van een kleine stad. Huercal Overa is een stad ten noordoosten van Almería vlakbij de grens met Murcia. Het heeft een zeer commerciële stadcentrum en staat bekend om de verbindingen met de snelweg A7 ( belangrijkste Noord/Zuid verbinding ) en haar ziekenhuis.


Ligging van Huercal-Overa vlakbij Real Estate La Vida Feliz  in Albox
Ligging van Huercal-Overa

Als vastgoedmakelaar in Spanje ontdek ik steeds de omgeving

Zo kan ik de nodige informatie verstrekken aan mijn eventuele kopers, zodat ook zij weten waar ze terecht komen. In Huercal-Overa vind je naar genoegen alles terug. Naast de vele voorzieningen zoals een ziekenhuis, dokters, apotheken, supermarkten, winkeltjes, scholen ( van kleuterscholen tot middelbaar onderwijs ), parken, een wekelijkse markt en talloze restaurants en bars kan u er ook genieten van een wandeling door het oude stadcentrum de geschiedenis opsnuiven van deze prachtige stad.


Huercal-Overa bestaat uit het stadscentrum, beter gekend als “la vieja ciudad” maar telt daarnaast vele gehuchten en dorpjes zoals Almajalejos, El Pilar, San Francisco, Santa Bárbara, El Saltador en Santa Maria de Nieva. Huercal-Overa telt bijna 19.000 inwoners en de internationale kopers vormen ongeveer ¼ van de vastgoedmarkt.


Door het prachtige en zeer commerciële stadscentrum, de grote diversiteit tussen de dorpen, de prachtige natuur en de rust is Huercal-Overa een trekpleister voor de toeristen. Het toerisme bestaat zowel uit internationale als nationale toeristen.


Al dit voorgaande zijn nog maar slechts enkele redenen waarom ik als vastgoedmakelaar in Spanje deze B&B zo interessant vind.

De B&B is gelegen in Santa Maria de Nieva, een klein dorpje van Huercal-Overa en op slechts 10 minuutjes rijden van het stadcentrum.


Hoe ziet deze operationele B&B eruit?

Deze B&B die over te nemen is, bestaat uit 2 zeer ruime vakantie-appartementen welke tot in de puntjes werden afgewerkt en daarnaast heeft het ook nog 3 B&B kamers die het gelegen zin tussen de vakantie-appartementen en het zeer ruime en prachtige afgewerkte privé gedeelte.

Op het volledig afgesloten terrein met elektrische poort is er voldoende parkeergelegenheid en is de eyecatcher natuurlijk het mooie grote zwembad. Er is voldoende bergruimte en daarnaast is er nog een grote ruimte vlak bij het zwembad waarvan je eventueel nog een bar zou kunnen maken.


Het prachtige grote zwembad van de B&B in Huercal-Overa
Het prachtige grote zwembad van de B&B in Huercal-Overa

Eén van de vakantie appartementen van de B&B in Huercal-Overa
Eén van de vakantie appartementen

Wil je nog meer ontdekken over dit prachtige pand met heel wat potentieel, neem dan zeker een kijkje via de onderstaande link.


Daarnaast is het ook nog belangrijk om weten dat ik als vastgoedmakelaar in Spanje niet enkel huizen verkoop maar dat ik u ook kosteloos bijsta in het hele traject van de aankoop uw woning uit mijn portefeuille. Ook worden wij bijgestaan door een heel professioneel team van advocaten ( NL,FR,EN,ES ), notarissen, gestors, architecten, plaatselijke aannemers enz. Dus ook na de aankoop van uw woning kunnen wij u nog verder helpen met allerlei zaken zoals aanvragen van vergunningen, verbouwingen, noem maar op.


Heb jij nog vragen, zou je het pand graag eens met je eigen ogen ontdekken of kunnen wij je kosteloos helpen in jouw zoektocht naar het ideale pand, neem dan zeker contact op met ons via mail op info@huisspanje.be of op de onderstaande nummers ( ook Whatsapp )

Raf: +34 623 11 76 44 ( NL - EN -ES - FR )

Nancy: +34 623 11 84 58 ( NL - FR - EN )


Ben jij opzoek naar een woning, appartement, cortijo of een villa in Almeria, Murcia of Alicante ( Costa Blanca zuid ), klik dan zeker op onderstaande knop.


© 2023 Real Estate La Vida Feliz - De Greef Raf

31 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

留言


bottom of page