top of page
Charmant huis

Zoekopdracht

Huizenjager La Vida Feliz laat uw dromen uitkomen

Uw referentie in vastgoed in Almeria

Ben jij opzoek naar een huis, een landhuis of een villa in Spanje, meer bepaald in de provincie Almería en dan vooral aan de oostkant van de provincie dan ben ik hier om u te helpen met uw zoektocht.

Vele Belgen en Nederlanders dromen ervan om een eigen B&B te runnen in Andalusië.

Wie droomt er niet van?  De meeste dagen van het jaar mooi weer en steeds vrolijke mensen om u heen. En bovendien ben je je eigen baas. Kan toch niet mooier zijn?

Alleen de zoektocht naar geschikte panden voor een B&B loopt niet altijd van een leien dakje!

Daarom specialiseer ik mij steeds meer in panden die geschikt zijn voor een B&B zodat ik jouw zoektocht kan vergemakkelijken en dus wordt de kans dat je een "blauwtje" loopt ook veel kleiner.

Daarnaast heb ik ook contact met de juiste mensen om ervoor te zorgen dat al jouw vergunningen in orde geraken en je met een gerust geweten uw droom kan starten.

Bovendien is Huizenjager La Vida Feliz een specialist in nieuwe en tweedehands woningen in kustgebieden en in het binnenland van de provincie Almería, zoals Vera, Mojácar, Garrucha, Arboleas, Albox, Cantoria, Oria, Zurgena, Partaloa, Huércal-Overa, Albanchez, Los Gallardos, Lubrín, Turre, Tabernas en het hele gebied van de Almanzora-vallei.

Als huizenjager in Spanje ga ik voor u GRATIS opzoek naar jouw droomhuis in Spanje.

Zoekopdracht

Zoekopdracht

arrow&v
arrow&v
arrow&v
arrow&v
arrow&v

Bedankt voor uw aanvraag. Ik neem spoedig contact met u op.

bottom of page