top of page

Volledig gerenoveerde cortijo te koop in Oria

Referentie:

ASP1698

Stad:

Oria

Zone:

Rural

VERKOCHT

Cortijo

€ 249.950

Mogelijkheid tot 

Omschrijving woning

Prachtig landhuis met 3-5 slaapkamers, twee enorme garages, een plunge pool en meer dan 40.000 m2 grond!


Deze prachtige woning is zeker een bezichtiging waard.


De toegangsweg naar deze woning is verhard.


Het ligt op slechts 5 minuten rijden van het dorp Oria.

Het dorp heeft alles te bieden zoals supermarkten, bars, restaurants, postkantoor, 24-uurs dokters, gemeentelijk zwembad, bakker etc.


Een enorm stuk land rondom het huis is volledig omheind terwijl de rest (voor het pand) niet omheind is. Er zijn amandelen en olijven geplant.


Er is voldoende parkeergelegenheid voor meerdere auto's en twee grote garages.


Via de looppoort komt u in een fraaie voortuin met wit grind en kleurrijk aangeplante bloemen en struiken. Er zijn veel verschillende plekken om te zitten en te ontspannen!

De huidige eigenaren hebben het pand tot een fantastische standaard gerenoveerd, waarbij zoveel mogelijk traditionele kenmerken zijn behouden en overal nieuwe dubbele beglazing is toegevoegd.

Via de hoofdingang komt u in een grote ruimte met een houtkachel. Vanuit hier leiden openslaande deuren naar de gezellige maar ruime woonkamer met wederom een houtkachel. Aan de linkerkant is de trap die naar de eerste verdieping leidt en aan de rechterkant is de enorme keuken die zowel gas- als elektrische kookplaten heeft. Vanuit de keuken leidt een deur naar wat een apart verblijf zou kunnen zijn, maar momenteel in gebruik is als grote eetkamer met openslaande deuren naar een mooi terras met pergola en een grote badkamer met aparte douche. Terug in de entree en rechts is een hal die leidt naar twee ruime gastenkamers. Aan de linkerkant van de ingang is een enorme bijkeuken en een gang die leidt naar een badkamer en naar de eerste grote garage die momenteel wordt gebruikt voor opslag.

Rechtsboven is een kamer momenteel in gebruik als kleedkamer, dit zou gemakkelijk nog een slaapkamer kunnen zijn. Aan de linkerkant is nog een kamer die uitkomt in een grote kamer (deze kunnen indien nodig gemakkelijk worden omgebouwd tot meer slaapkamers en badkamers). Verderop is een ruime kamer die momenteel wordt gebruikt als kunstkamer en aan de linkerkant leidt een gang naar een ruime doucheruimte, een kleedkamer en een grote ouderslaapkamer met prachtig uitzicht over de vallei.

Buiten is er een tweede garage, een binnenplaats. Er is een verborgen tuin met een barbecue en toegang tot het dompelbad. Er is zelfs een vijver waar de honden kunnen afkoelen!


Er is leidingwater en de elektriciteit is aangesloten op het net. Bovendien is er een waterput die bij het pand hoort.


Ideaal voor mensen die rust zoeken, misschien mensen met paarden enz. er is zoveel potentieel!


Wil jij meer weten over deze prachtige cortijo of wil je hem met je eigen ogen ontdekken neem dan zeker contact op via Whatsapp om het nummer +34 623 11 76 44 of per mail op info@huisspanje.be

Contact

Details woning

Type woning

Zone

Bebouwde oppervlakte

Oppervlakte Terrein

Cortijo

Rural

287 m²

41.600 m²

Verdiepingen

Slaapkamers

Badkamers

Toilet

2

Berging

5

Elektriciteit

3

Water

4

Ja

Ja

3

Airco

Neen

Internet

Tuin

Zwembad

Garage

Mogelijk

Ja

Ja

2

Locatie

bottom of page