top of page

Unieke cortijo geschikt voor B and B te koop in Arboleas

Referentie:

HH130-947

Stad:

Arboleas

Zone:

Gehucht

VERKOCHT

Cortijo

Mogelijkheid tot 

B&B

Omschrijving woning

Twee woningen voor de prijs van één.

De eerste woning is een grote traditionele Cortijo in de gewilde omgeving van La Perla, Arboleas en op het grote perceel is nog een apart vrijstaand huis met twee verdiepingen.


De Cortijo is een prachtig pand dat wat werk nodig heeft om het terug te brengen naar het prachtige huis dat het ooit was, maar met nog steeds alle originele kenmerken. Deze woning met 4 slaapkamers en 2 badkamers is verdeeld over twee verdiepingen en heeft een loungeruimte op de bovenverdieping met uitzicht over de bergen, een grote woonkeuken met deuren naar de achtertuin, terrassen en een geheime tuin die voldoende ruimte biedt voor een zwembad en parkeergelegenheid. Het huis is open gepland met keuken en woon / eetkamer, met toilet beneden, boven heeft twee ruime slaapkamers en een familiebadkamer.


De voorgevel van deze Cortijo is prachtig met zijn sierlijke tralies, grote dubbele traditionele houten voordeur en ramen, met ingebouwde luiken, waardoor je echt een gevoel van vervlogen tijden krijgt. Er is een verandalicht bij de voordeur, dus ideaal voor als je 's avonds terugkeert na het eten in een van de vele lokale restaurants.


Via de voordeur komt u in een indrukwekkende hal, met overal betegelde vloeren, gedeeltelijk betegelde wanden en een smeedijzeren kroonluchter die het gebied aftekent om u de schatten te laten zien die dit pand heeft. Met alle kamers die vanaf een toegang hebben. Er is ook noodverlichting door de voordeur. Aan de linkerkant is een van de vier slaapkamers. Een dubbele houten deuren die u naar een grote slaapkamer brengen, met houten ramen, die volledig openslaan en voorzien van luiken, de grote en-suite badkamer heeft een hoekbad, aparte douchecabine, toilet, bidet en een wastafel.


Aan de andere kant van de hal is nog een grote kamer, die kan worden gebruikt als een andere slaapkamer, een eetkamer of een studeerkamer, opnieuw met een smeedijzeren luster, houten dubbele deuren met luiken die volledig openslaan. Terug naar de hal en door naar de grote woonkeuken met houten keukenkasten, dubbele spoelbak en afdruiprek, granieten werkblad, elektrische oven en kookplaat, afzuigkap. De keuken is van vloer tot plafond betegeld, met meer dan genoeg ruimte voor een eettafel en stoelen en het extra voordeel van een kast onder de trap. De gedeeltelijke staldeuren leiden naar de achtertuin en betegelde terrassen, die ook een casita hebben.


Terug in het huis en als je de stenen trap omhoog gaat, kom je in de grote open ruimte, met dubbele ramen die veel natuurlijk licht binnenlaten en uitzicht bieden op de omliggende bergen, een balkenplafond en volledig betegelde vloeren. Dit is echt een bijzonder huis. De andere slaapkamers zijn gescheiden van de woonkamer, beide zijn tweepersoonskamers met houten ramen met luiken en tralies.


In de tuin die groot genoeg is voor een zwembad en een parkeerplaats, is ook de tweede woning gelegen en heeft een aparte poort, zo mooi en privé. Via de voordeur komt u in de open keuken met salon/eetkamer en open haard en apart toilet beneden en de trap op zijn er twee ruime slaapkamers en een familiebadkamer bestaande uit inloopdouche, toilet, bidet en wastafel.


Dit zijn echt geweldige panden met enorm veel potentieel, de Cortijo zou een prachtig familiehuis of pension / B&B zijn, of in het aparte huis wonen en een B&B in het andere pand. Laat je fantasie zijn vrije loop maar gaan want ik geloof dat deze twee panden zeker d moeite waard zijn om te bekijken.


Wil jij deze unieke panden met je eigen ogen ontdekken en reeds beginnen dromen van je eigen B&B maak dan vlug een afspraak via Whatsapp op het nummer +34 623 11 76 44 of via mail op info@huisspanje.be

Contact

Details woning

Type woning

Zone

Bebouwde oppervlakte

Oppervlakte Terrein

Cortijo

Gehucht

Verdiepingen

Slaapkamers

Badkamers

Toilet

2

Berging

6

Elektriciteit

4

Water

Ja

Ja

4

Airco

Neen

Internet

Tuin

Zwembad

Garage

Mogelijk

Ja

Neen

0

Locatie

bottom of page