top of page

Recent gerenoveerde traditionele cortijo te koop in Zurgena

Referentie:

HH130-1193

Stad:

Zurgena

Zone:

Gehucht

Te koop

Cortijo

€ 124.950

Mogelijkheid tot 

Omschrijving woning

Traditioneel cortijo te koop in Zurgena, Almería


Een bedrieglijk ruim, onlangs gerenoveerd en gedecoreerd vrijstaande cortijo. Deze mooie cortijo heeft 3 slaapkamers, 2 badkamers, een binnenplaats en apart aangrenzend stuk grond dat binnenkort Stedelijk land zal worden. Slechts 4 minuten rijden naar een populaire bar / restaurant in de wijk Llanos del Peral in Zurgena. 10 minuten rijden naar de dorpen La Alfoquia en Zurgena, 15 minuten rijden naar Huercal-Overa 35 minuten rijden naar de kust bij Mojacar.


De weg op de foto's is een rustige weg die slechts door een klein aantal buren wordt gebruikt. Het is geen doorgaande weg.


Aan de voorzijde is een klein terras, vervolgens leidt een nieuw geplaatste voordeur ons naar binnen in een brede hal met aan weerszijden de traditionele grote tweepersoonsslaapkamers, die het hele jaar door zon hebben.

Vervolgens hebben we de woonkamer met recent geplaatste houtkachel en raam dat uitkijkt op de binnenplaats. Een andere deur leidt ons naar de aparte grote keuken, recentelijk geplaatst, modern, van hoge kwaliteit met granieten werkbladen, die veel opberg- en werkbladruimte bieden. De keuken is groot tevens genoeg om een eettafel te plaatsen.


Vanuit de woonkamer is er een gang naar de rest van de woning.

Als eerste is er de tweede gezellige woonkamer die gebruikt zou kunnen worden als 4de slaapkamer, kantoor, hobbyruimte, enz.

Vervolgens een doucheruimte / bijkeuken en aan het einde is de ruime master bedroom met enorme, recent ingerichte ensuite badkamer met ligbad en aparte douche. Vanuit de slaapkamer is er ook een raam dat uitkijkt op de binnenplaats.


Vanuit de gang leidt een deur ons naar de rustige, ingesloten binnentuin, ideaal om buiten te eten of te ontspannen. Er is een overdekte zithoek aparte eethoek en een heerlijke zonneval.


Naast het huis is er een apart vlak terrein van ongeveer 1.200 m² met een enkele garage aan de overkant van de straat met toegang tot de geasfalteerde weg.

Het land kan mogelijk worden omheind om een privétuin te maken of kan worden gebruikt voor het planten van groenten of fruitbomen enz.

Als u geïnteresseerd bent in het kopen van dit onroerend goed, zal uw advocaat contact opnemen met het gemeentehuis om te zien wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot dit land.


Het huis is voorzien van elektriciteit, leidingwater en internet.


Wil je graag meer weten over deze mooie traditionele cortijo of wil je hem met je eigen ogen ontdekken dan kan je contact opnemen via Whatsapp op het nummer +34 623 11 76 44 of via mail op info@huisspanje.be

Contact

Details woning

Type woning

Zone

Bebouwde oppervlakte

Oppervlakte Terrein

Cortijo

Gehucht

138 m²

1200 m²

Verdiepingen

Slaapkamers

Badkamers

Toilet

1

Berging

3

Elektriciteit

2

Water

Ja

Ja

2

Airco

Neen

Internet

Tuin

Zwembad

Garage

Ja

Ja

Neen

1

Locatie

bottom of page