top of page

Prachtige operationele B and B te koop in Rambla De Oria

Referentie:

EXKR0001

Stad:

Oria

Zone:

Rural

Te Koop

B&B

€ 375.000

Mogelijkheid tot 

B&B

Omschrijving woning

B&B:

Een groot terras (58m²) geeft toegang naar de 3 B&B kamers. 19,5m² van het terras is overdekt door een oude druivelaar. Er is een gezellig lounge-hoekje.


Kamer 1: La Gitana (18m²) Een grote kamer, voorzien van airco en ensuite badkamer (7,83m²) met grote inloopdouche, wastafel, toilet en bad en aparte verwarming Bed 160 x 200 TV en ingemaakte kasten


Kamer 2: La Oliva (14m²) Een ruime kamer, voorzien van plafondventilator en TV. Grote aparte badkamer (11,4m²) met toilet, bidet en grote inloopdouche en verwarming Bed 160 x 200


Kamer 3: La Tierra (11m²) Kamer met 2 eenpersoonsbedden (90 x 200) en aparte badkamer (6m²) met douche en toilet. Mobiele verwarming in de winter.


Kamer 2 en 3 kan onderling verbonden worden via een tussendeur.


Alle kamers zijn ook te bereiken en af te sluiten via het privé gedeelte zodat men niet altijd om moet lopen of buiten moet. Bedden en stoelen zijn in de prijs inbegrepen.


De B&B keuken (20m²) is volledig ingericht (oven, apart vuur, 2 ijskasten en microgolfoven). Ook tafel en stoelen kunnen overgenomen worden. In de opslagplaats (11m²) zijn kasten en schabben voorzien en staat een vaatwasser. De deur die het kookgedeelte afsluit van het gastengedeelte is een originele staldeur, gerecupereerd uit de ondergrondse ex-dierenverblijven (stallen).


Vooraan is er plaats voorzien in de schaduw voor 2 kleine auto’s. Andere wagens kunnen voor het terras staan.


Kamer 1 is aangesloten op een septische put vooraan, kamer 2 en 3 zijn apart aangesloten op een andere septische put achteraan het huis.


Beneden bevindt zich ook nog een grote dressing, bureauruimte en een badkamer, welke privé gebruikt worden. De hele benedenverdieping (kamers, B&B keuken, terras) is voorzien van nieuwe loodgieterij, elektriciteit en tegels. Deze totale renovatie dateert van 2019.


Apart is er een garage van 15m², op het dak ligt kunstgras zodat dit kan gebruikt worden als zonneterras.


Boven: Via een bruggetje bereik je een 4de slaapkamer met een volledig nieuw (verbouwd in 2020) slaapgedeelte, een ruimte voor een groot bed, dressoir en kleerkast en een apart kamertje voor een eenpersoonsbed en extra opbergruimte. Totale opp is 23m². Bij deze kamer hoort een nieuwe badkamer met toilet, inloopdouche en wastafel, deze werd ook volledig aangepast in 2020. Hier is aansluiting en afvoer voor de wasmachine. Deze badkamer is niet rechtstreeks verbonden met de kamer.


Via het terras (47m², afgesloten met een poortje) kom je in een grote keuken (20m²) met annex een bijkeuken (9,5m²) De keuken is ingericht met een vaatwasser en gasvuur en oven. Het kookeiland en de kasten hebben een granieten werkblad. Er is aansluiting (elektriciteit, water en afvoer) voor een wasmachine voorzien.


Vanuit de keuken ga je naar de ruime living, welke in 2 gedeeld is : de eetkamer 28,5m² groot en een tv ruimte van 21,5m² Naast de trap die naar de benedenverdieping gaat is nog een 5de slaapkamer.


Het huis kan zo ingedeeld worden dat ook het privé gedeelte kan verhuurd worden als appartement, zodat het 1 grote opbrengsteigendom wordt.


Aan de zijkant van het huis staat een jacuzzi om te gebruiken door de B&B-gasten, maar perfect af te sluiten voor eigen gebruik. Naast de jacuzzi is nog een technische ruimte van 11m². Daarnaast een 2de bruggetje waar je binnenkomt in de bijkeuken.


Achter het huis is een grote schuur. Eén gedeelte (26m²) is volledig gerenoveerd en doet dienst als atelier en hobbyruimte. De rest (44m²) is thans opbergruimte/magazijn. Net zoals het voorste gedeelte kan dit wind- en waterdicht gemaakt worden en kan een extra gastenverblijf gecreëerd worden. Water en elektriciteit zijn aanwezig (nieuw van einde 2019). Er staat ook een ton (3000l) water met pomp die er voor zorgt dat er altijd voldoende druk op het water staat.


Achter dit gebouw is plaats gemaakt voor 3 à 4 auto’s.


Het zwembad ligt apart van het huis zodat de privacy gegarandeerd blijft wanneer gasten aan het zwembad liggen. Het is 10m x 3m en loopt geleidelijk af tot 1,80m diepte. In 2019 werden de steentjes van het zwembad volledig terug opgevoegd en werd de pomp gedeeltelijk vernieuwd. Het zwembad is voorzien van een warmtepomp (nieuw van 2019) zodat het ook in koudere periodes aangenaam van temperatuur is om te zwemmen. Naast het zwembad staat een houten constructie welke momenteel dienst doet als opbergruimte voor de zwembadspullen. Omdat er elektriciteit en water aanwezig is, kan hier een buitenkeuken van gemaakt worden.


Bij het huis komt 53000m² grond. Deze staat vol amandel- en olijfbomen en wordt onderhouden. Jaarlijks krijgen we een deel van de opbrengst.


Bij de verkoop hoort ook:

- de licentie voor uitbating van een B&B in ruraal gebied

- de reeds gemaakte reserveringen

- Website

- Facebookpagina

- Ruimte op Booking.com, Airbnb,…


Wil jij deze prachtige B&B met je eigen ogen ontdekken? Neem dan vandaag nog contact met mij op via Whatsapp op het nummer +34 623 11 76 44 of per mail op info@huisspanje.be

Contact

Details woning

Type woning

Zone

Bebouwde oppervlakte

Oppervlakte Terrein

B&B

Rural

510 m²

53.000 m²

Verdiepingen

Slaapkamers

Badkamers

Toilet

2

Berging

5

Elektriciteit

5

Water

4

Ja

Ja

5

Airco

Ja

Internet

Tuin

Zwembad

Garage

Ja

Ja

Ja

1

Locatie

bottom of page