Prachtige gerenoveerde dorpswoning te koop in Huercal-Overa

Referentie:

EXAL0001

Stad:

Almajalejo

Zone:

Dorp

Te koop

Dorpswoning

€ 150.000

Mogelijkheid tot 

Casa rural

Omschrijving woning

Omschrijving

Huizenjager La Vida Feliz is verheugd om deze ruime en gerenoveerde dorpswoning in Almajalejo vlakbij Huercal Overa voor te stellen.


Bij aankomst aanhet prachtige pand merk je onmiddellijk voldoende parkeergelegenheid voor de deur op. Bij binnenkomst van het huis kom je in een prachtige, lichte en zeer luchtige woonkamer, eetkamer en eventueel derde slaapkamer. Deze hebben allemaal hoge plafonds en als je buiten kijkt heb je uitzicht op de bergen.


Aan het ene uiteinde van de eetkamer bevindt zich de keuken die uitkomt op een patio overdekt met dakramen die veel licht naar dit deel van het huis brengen. Dit zou een perfecte bijkeuken kunnen zijn waar tevens elektriciteit en water zijn voorzien. In het midden van de woon/eetkamer vindt u een ruime master suite met een ruimte voor een dressing en een ensuite badkamer. Aan het einde van de woon/eetkamer is de gang die u leidt naar de ongelooflijke patio waar voldoende ruimte is om een bovengronds zwembad te plaatsen. Aansluitend op deze gang is er nog een grote slaapkamer en badkamer.


Deze prachtige cortijo is zojuist volledig gerenoveerd tot een zeer hoge standaard, inclusief nieuw dak, vloeren, badkamers en ramen. Alles is volledig vernieuwd. De keuken is aanwezig, maar deze is zonder keukenkasten en toestellen, zodat je zelf kan kiezen wat je wenst.


De woning is gelegen aan de rand van het dorp waar u een winkel en een bar vindt. De toegang tot het pand is volledig verhard. Op 10 minuten rijden naar de grote stad Huercal-Overa waar u grote supermarkten, bars, restaurants, scholen, medische zorg en vele winkels vindt. Op slechts 5 minuten ben je de snelweg, met uitstekende toegang tot de stranden (40 minuten met de auto) en de internationale luchthavens van Almeria, Alicante en Murcia.


Er is ook de mogelijkheid om iets meer dan 8500 m2 extra land te kopen, inclusief een oude garage die kan worden opgeknapt of waar een zwembad kan worden gebouwd, enz.


Door de ligging, het uitzicht en de mogelijkheden is dit een ideale woning om om te toveren tot een Casa Rural. Wil je dit mooie renovatieproject nu al met uw eigen ogen komen bewonderen, maak dan snel een afspraak via whatsapp op het nummer +34 623 11 76 44 of via info@huisspanje.be

Contact

Details woning

Type woning

Zone

Bebouwde oppervlakte

Oppervlakte Terrein

Dorpswoning

Dorp

185 m²

216m²

Verdiepingen

Slaapkamers

Badkamers

Toilet

1

Berging

2

Elektriciteit

2

Water

1

Ja

Ja

2

Airco

Neen

Internet

Tuin

Zwembad

Garage

Neen

Neen

Neen

0

Locatie