top of page

Prachtig Landhuis met 6 slaapkamers te koop in Cantoria

Referentie:

AC1680

Stad:

Cantoria

Zone:

Rural

GERESERVEERD

Cortijo

€ 198.950

Mogelijkheid tot 

B&B

Omschrijving woning

Geweldige gerenoveerde cortijo met 6 slaapkamers, 5 badkamers, zwembad en garage te koop op loopafstand naar het dorp Cantoria (Almeria).


Deze unieke woning heeft werkelijk alles te bieden! De woning is gelegen op slechts een paar minuten van het dorp Cantoria waar u alle voorzieningen voor het dagelijks leven kunt vinden, zoals banken, bars, apotheek, artsen, postkantoor etc. De grotere marktplaats Albox en Olula del Rio zijn te vinden op slechts 10 minuten rijden. De mooie stranden van Almeria zijn te vinden in ongeveer 30 minuten.


Deze woning is uitermate geschikt voor een B&B! Er zijn genoeg slaapkamers en badkamers en er is ook een annex wat gebruikt kan worden als privé woning. Via een schuifpoort betreedt betreedt men het volledig omheinde perceel. De lange oprijlaan leidt naar de voorkant van de woning.


Aan de voorzijde van het hoofdgebouw is er een overdekte veranda die leidt naar de voordeur, deze komt uit in een eetkamer. Links is er de ingerichte keuken. Aan de rechterkant van de eetkamer leidt een deur naar een hal met die leidt naar een tweepersoonsslaapkamer met een badkamer en-suite met douche, nog een slaapkamer met daarnaast een badkamer met douche en er is toegang tot een grote grot die ook vanuit de eetkamer betreden kan worden. Deze kan worden gebruikt als een andere slaapkamer of woonkamer indien nodig. In de eetkamer is er een trap die leidt naar de eerste verdieping. Aan de rechterkant is er tweepersoonsslaapkamer met een badkamer en-suite met douche, een tweepersoonsslaapkamer en in de hoek een familiebadkamer met douche. Aan de linkerkant is er een enorme woon / eetkamer met een open haard en een een houtkachel. Een terrasdeur leidt naar een zonneterras met een ijzeren trap die leidt naar een enorm dakterras met een geweldig uitzicht over de omgeving en bergen. Naast de ingang van de woning, aan de linkerkant is er een overdekt terras om gezellig buiten te eten en daar is ook het zwembad.


Aan de rechterkant van het hoofdgebouw is er het appartement. De voordeur opent naar een grote L-vormige woonkamer / keuken met houtkachel. Aan de linkerkant is er de volledige, rustieke ingerichte keuken met een aparte berging. Aan de rechterkant van de eetkamer is er een gigantische, gezellig en zeer lichte woonkamer. Een deur vanuit de keuken leidt naar een hal van waar er de 2 tweepersoonsslaapkamers zijn en een badkamer met douche. Aan de rechterkant van het appartement is er de grote garage die omgezet zou kunnen worden tot meer woonruimte. Het appartement is ideaal als privé gedeelte.


De tuin is hoofdzakelijk aangelegd met grind. Het land naast staat vol met olijfbomen. Er zijn genoeg om uw eigen olie te produceren!


Deze woning is uniek! Zoveel slaapkamers en badkamers en uiteraard is er een zeer groot privé gedeelte. Uiteraard is de woning ook geschikt als een groot familiewoning. Er zijn zo veel mogelijkheden! Op loopafstand naar het dorp, toch rustig gelegen met geweldige uitzichten.


Een bezichtiging is zeker aangeraden.


Voor meer informatie kan je contact opnemen via Whatsapp op het nummer +34 623 11 76 44 of via mail op info@huisspanje.be

Contact

Details woning

Type woning

Zone

Bebouwde oppervlakte

Oppervlakte Terrein

Cortijo

Rural

440 m²

5.000 m²

Verdiepingen

Slaapkamers

Badkamers

Toilet

2

Berging

6

Elektriciteit

5

Water

Ja

Ja

5

Airco

Neen

Internet

Tuin

Zwembad

Garage

Mogelijk

Ja

Ja

1

Locatie

bottom of page