top of page

Prachtig gerenoveerde grotwoning geschikt als B and B te koop in Baza

Referentie:

ESP3443

Stad:

Baza

Zone:

Rural

Te koop

Grotwoning

€ 299.000

Mogelijkheid tot 

B&B

Omschrijving woning

Prachtig, volledig, hoorwaardig gerenoveerd grotwoning met 6 slaapkamers in het Baza-gebied.


Het pand ligt op een perfecte locatie zonder buren en met een uitzicht op de bergen in de verte. Echt een idyllische locatie.

Eveneens op slechts enkele minuten rijden van de stad Benamurel waar u alle voorzieningen vindt en dit langs een goede toegangsweg.

Je hebt snelle toegang tot de stad Baza waar u alles vindt wat u nodig heeft. Via Baza heb je een toegang tot de snelweg naar andere steden, luchthavens, kust, meren, enz.

De grotwoning bevindt zich op een mooie half verhoogde positie, het heeft een eigen oprit. Het land is volledig omheind en afgesloten. Rond de grotwoning zijn veel mooie, goed onderhouden terreinen.


Bij deze grotwoning vinden we ook een boomgaard, twee grotten die worden gebruikt voor opslagen een ruime garage met een automatische poort.


Het huis is gerenoveerd tot een zeer hoge standaard, klaar om in te trekken en wordt gemeubileerd verkocht. Aan deze grotwoning is niets te doen of te repareren.


Binnen komt u in een ganggedeelte, de woonkamer is een grote open grotkamer waardoor er een geweldige doorstroming door het huis ontstaat, er is een slaapkamer aan de achterzijde, de keuken is volledig ingericht en er is een grote, aparte eetkamer.

Ramen zijn in Franse stijl die uitkijken op het mooie landschap. Aan de achterkant is er een grote grotbadkamer met douche, boog naar zeer ruime speelkamers, via een gang naar een serviceruimte. Er zijn nog drie slaapkamers. De grotslaapkamer heeft een dressing voordat je de prachtige slaapkamer betreedt. De tweede verdieping heeft aan de ene kant een grote open woonkamer, aan de andere kant een zitkamer, een ingerichte keuken en een eethoek. Er zijn op deze verdieping ook twee tweepersoonsslaapkamers, beide met en-suite badkamers.

Dit zou ideaal zijn voor vrienden en familie of om te huren voor vakanties, B&B's etc. aangezien het ook een aparte ingang heeft.

Deze prachtige grotwoning heeft ook een spectaculaire biljartkamer,een mooi overdekte zwembad is 10X5, heeft een kleedkamer en een badkamer met een douche, een grote ruimte om te zitten en te ontspannen. Ideaal om het hele jaar door te zwemmen.


De grotwoning is aangesloten op het elektriciteitsnet, water en internet en bovendien zijn ook zonnepanelen geïnstalleerd waardoor de elektriciteitsrekening heel wat lager wordt.


Als u op zoek bent naar luxe in het hart van Andalusië, heeft deze woning alles wat u nodig heeft.


Zou je graag meer informatie hebben of deze prachtige grotwoning met eigen ogen ontdekken neem dan gerust contact op via Whatsapp op het nummer +34 623 11 76 44 of stuur een mailtje naar info@huisspanje.be

Contact

Details woning

Type woning

Zone

Bebouwde oppervlakte

Oppervlakte Terrein

Grotwoning

Rural

432 m²

10.000 m²

Verdiepingen

Slaapkamers

Badkamers

Toilet

2

Berging

6

Elektriciteit

5

Water

1

Ja

Ja

5

Airco

Ja

Internet

Tuin

Zwembad

Garage

Mogelijk

Ja

Ja

1

Locatie

bottom of page