top of page

Mooie ruime villa met 6 slaapkamer geschikt als B and B

Referentie:

BMS2590

Stad:

El Carmoli

Zone:

Dorp

Te Koop

Villa

€ 425.000

Mogelijkheid tot 

B&B

Omschrijving woning

VERLAAGD IN PRIJS VAN € 495.000 NAAR € 425.0000


Ligging:

Een klein, pittoresk Spaans dorpje verscholen tussen Los Urrutias en Los Alcazares. Het strand ligt aan de Mar Menor en is 10 minuten lopen. In het dorp is een sterke en vriendelijke internationale gemeenschap te vinden. Ongeveer 25 minuten van de internationale luchthaven van Murcia en 20 minuten rijden naar de historische stad Cartagena. De wereldberoemde La Manga Club met zijn 3 kampioenschapsgolfbaan is binnen 15 minuten te bereiken. De lokale bar / restaurant 'El Carmoli' ligt op 5 minuten lopen en is een ontmoetingsplaats voor het dorp. Momenteel gewaardeerd 4,3 op Trip Advisor (11/22).


Omschrijving:

Een vrijstaande villa met 6 slaapkamers en 4 badkamers, die privacy en een spectaculair uitzicht biedt. De achterzijde van de villa ligt op het zuiden.

Het pand wordt momenteel gebruikt voor vakantieverhuur en kan worden overgenomen als een lopende onderneming (8,3 rating op bookings.com). Er is een 'toeristenvergunning' aanwezig.


Het heeft vele andere mogelijkheden, het kan een familie- of vakantiehuis zijn en er is een groot stuk grond aan verbonden (17.000 m2) dat voor verschillende doeleinden kan worden gebruikt.


Het hoofdhuis staat op een apart perceel van 4.000 m2. Volledig gemeubileerd naar een goede standaard op de markt gebracht. Met uitzondering van slaapkamer 6 profiteert het hele pand van airconditioning met warme en koude kanalen. De totale bouwgrootte is ongeveer 200m2.


Buitenterrein:

Dit is het perceel van 4.000 m2. Een elektrische autopoort is de hoofdingang. Er is ook een tweede autopoort die toegang geeft tot de garage en een aparte voetgangerspoort. Er zijn 3 grote carports. Rondom volgroeide planten. Het belangrijkste kenmerk is het privézwembad. Aan de zijkant een heerlijk relaxgedeelte met kunstgras en een pergola. Aan de voorzijde van het huis zijn twee veranda's met uitzicht op de tuin en het zwembad. Aan de achterzijde is een groot betegeld terras dat een zonneval is. 's Avonds kunt u genieten van spectaculaire zonsondergangen.


Hal 6m²:

Toegang tot de woning van de eigenaar en 2 van de andere slaapkamers.


Woonkamer 42m²:

Dubbele schuifdeuren vanuit de hal. Zeer licht en zeer ruim. Kenmerk open haard. 2 x plafondventilatoren. Telefoon & T.V. punt. Deur naar een van de veranda's.


Keuken 12m²:

Volledig uitgerust met oog- en basisniveau-eenheden. Dubbele elektrische oven, de magnetron en de wasmachine zijn allemaal geïntegreerd. Er is een inductiekookplaat, afzuigkap, koel/vriescombinatie en een vaatwasser. Directe toegang tot het achterterras.


Wasruimte 9m²:

Grenzend aan de keuken. Indien nodig kan deze gemakkelijk worden omgebouwd tot een eetkamer of een zevende slaapkamer.


Slaapkamer 1: 12m²:

Vrijstaande dubbele kledingkast. Plafondventilator. T.V. punt.


Slaapkamer 2: 9m²:

Vrijstaande dubbele kledingkast. Plafondventilator.


Badkamer 1: 4m²:

Inloopdouche. Wastafelonderbouw met verzonken fontein. Ingerichte spiegel, kast en een W.C.


Slaapkamers 1 & 2 en badkamer 1 bevinden zich in een aparte ‘vleugel’ en worden momenteel gebruikt door de eigenaren.


Slaapkamer 3: 11m²:

2 x ingebouwde dubbele kledingkasten. Plafondventilator. T.V. punt.

Eigen badkamer 4m²: Inloopdouche, badmeubel met verzonken wastafel, spiegel en een W.C.


Slaapkamer 4: 9m²:

2 x ingebouwde dubbele kledingkasten. Plafondventilator. En-suite inloopdouche, badmeubel met ingebouwde wastafel, spiegel en een W.C.


Slaapkamer 5: 13m²:

Vrijstaande dubbele kledingkast. Plafondventilator.

Eigen badkamer: 4m². Inloopdouche, badmeubel met verzonken wastafel, spiegelkast, elektrische wandverwarming en een W.C.


Slaapkamer 6: 12m²:

Volledig gescheiden van de rest van het huis. De toegang is via het achterterras. Warme en koude airconditioning. Plafondventilator. Vrijstaande dubbele kledingkast.

Eigen badkamer: 2,5m². Inloopdouche, W.C., badmeubel met verzonken wastafel en een spiegelkast.


Garage:

Aan de achterzijde van het pand.


Solarium:

Momenteel niet gebruikt.


Het pand wordt volledig gemeubileerd aan de markt gepresenteerd en is overal in uitstekende staat. Er zijn veel extra's waaronder horren en veiligheidsroosters op alle ramen. Er zijn zonnepanelen geplaatst en dit heeft geleid tot een duidelijke verlaging van de elektriciteitskosten. Ook de elektra is recent vernieuwd. Er is de mogelijkheid om uit te breiden tot nog eens vier slaapkamers. Dit zou op zijn beurt leiden tot verdere zakelijke kansen. De villa is ook populair als toevluchtsoord, mensen zijn geïnteresseerd in huren voor dagelijkse of weekendfuncties.

Zoals eerder vermeld zijn er ook veel mogelijkheden om het aparte perceel van 17.000 m2 te ontwikkelen. Alarmsysteem gemonteerd.

Samenvattend is dit een prachtig pand gelegen in een zeer ontspannende en aangename omgeving om te wonen.


Let op: alle maten zijn bij benadering.


Een bezichtiging is zeker aangeraden.


Voor meer informatie kan je contact opnemen via Whatsapp op het nummer +34 623 11 76 44 of via mail op info@huisspanje.be


Contact

Details woning

Type woning

Zone

Bebouwde oppervlakte

Oppervlakte Terrein

Villa

Dorp

200 m²

17.000 m²

Verdiepingen

Slaapkamers

Badkamers

Toilet

1

Berging

6

Elektriciteit

5

Water

1

Ja

Ja

5

Airco

Ja

Internet

Tuin

Zwembad

Garage

Mogelijk

Ja

Ja

1

Locatie

bottom of page