top of page

Mooie instapklare rijwoning te koop in Arboleas N4

Referentie:

HLVF-0006

Stad:

Arboleas

Zone:

Stad

Te koop

Rijwoning

€ 149.000

Mogelijkheid tot 

Omschrijving woning

We hebben 2 gelijkwaardige woningen


Omschrijving:

Bij het betreden van het pand via de voetgangerspoort komen we op het terras met daarin het zwembad dat nog dient afgewerkt te worden. Dit kan je zelf laten doen of laten uitvoeren tegen een meerprijs. De kosten hiervan worden geschat op ongeveer € 5.000.

Wanneer we via de inkomdeur het pand zelf betreden komen we in een mooie hal met een marmeren trap. Aan de linkerzijde gaan we de klare, ruime leefruimte binnen. Aan de rechterzijde van de leefruimte bevindt zich een deur die naar een halletje leidt . In dit halletje hebben we een trap naar beneden die uitgeeft in de ruime garage waar plaats is om wel 5 wagens te plaatsen.

Gaan we door de garage poort naar buiten komen we op de oprit die werderom is afgesloten met een poort.

Gaan we terug de trap op dan komen we aan de deur die ons op de patio brengt. Deze patio is gedeeltlijk overdekt, ideaal om om een wasmachine te plaatsen. Gaan we terug door de eefruimte naar de hal dan hebben we aan de linkerzijde een deur die ons in de volledig uitgeruste badkamer brengt. Met daarnaast de ruime, klare keuken met preïnstallatie.

Gaan we terug in de hal vinden we op onze rechterzijde nog een deur die ons in de eerste ruime en klare slaapkamer brengt.

Wanneer we de marmeren trap naar boven nemen in de hal komen we op een overloop waar we rechts nog een volledig ingerichte badkamer en een ruime slaapkamer terugvinden. Aan de linkerzijde van de overloop hebben we de derde slaapkamer. Op deze overloop is er tevens een deur die ons op het terras aan de voorzijde van de woning brengt.

Alle ramen zijn voorzien van rolluiken.

De woning is ook aangesloten op het water- en elektricitietsnet.


Ligging:

Deze woning is gelegen op loopafstand naar alle  voorzieningen zoals supermarkten, apotheek, school, banken, winkels, talrijke bar/restaurants, cafés enz. De grotere marktstad Albox ligt op slechts 10 minuten rijden. Op ongeveer 30 minuten rijden komen we aan de populaire stranden van Vera-Playa en Garrucha.


Dit is de ideale woning om in Spanje te wonen of om op vakantie te gaan.


Een bezichtiging is zeker aan te raden.


Wil je meer informatie over deze woning of wil je deze met eigen ogen ontdekken dan kan je mij contacteren via Whatsapp op het nummer +34 623 11 76 44 of via mail op info@huisspanje.be

Contact

De Greef Raf

+34 623 11 76 44

Details woning

Type woning

Zone

Bebouwde oppervlakte

Oppervlakte Terrein

Rijwoning

Stad

217 m²

193 m²

Verdiepingen

Slaapkamers

Badkamers

Toilet

3

Berging

3

Elektriciteit

2

Water

Ja

Ja

2

Airco

Neen

Internet

Tuin

Zwembad

Garage

Mogelijk

Neen

Ja

1

Locatie

bottom of page