top of page

Luxe gezellige villa te koop in Oria

Referentie:

HH130-1201

Stad:

Oria

Zone:

Rural

Te koop

Villa

€ 169.995

Mogelijkheid tot 

Omschrijving woning

Mooie villa met 3 slaapkamers en 2 badkamers, met een zwembad van 7 x 3 meter en een garage. 144m2 bebouwd op een perceel van 769m2, gelegen in de wijk Rambla De Oria in Almeria.

Het huis bestaat uit 3 slaapkamers (1 en suite badkamer in de hoofdslaapkamer) en een familiebadkamer.


De grote woonkamer leidt naar de al even grote, luxe keuken met middeneiland. De keuken leidt vervolgens naar de 2e loungeruimte.


Het pand heeft volledige centrale verwarming op olie, airconditioning in alle kamers, elektrische hoofdpoorten, privézwembad van 7 x 3 m, garage / werkplaats, schaduwrijk terras, carport, oprit met grind, grote schuur gebruikt als bar en grasveld met astro-turf rond het zwembad.


Leidingwater en elektriciteit en internet Het uitzicht vanaf het zwembad is naar het kleine gehucht en de prachtige heuvel.


Wil jij deze prachtige villa met je eigen ogen ontdekken? Neem dan vandaag nog contact met mij op via Whatsapp op het nummer +34 623 11 76 44 of per mail op info@huisspanje.be


Mocht dit toch niet het pand zijn dat je zocht. Surf dan zeker naar https://www,huisspanje.be/huis-kopen-is-spanje en ontdek wat ik nog meer te bieden heb.

Contact

De Greef Raf

+34 623 11 76 44

Details woning

Type woning

Zone

Bebouwde oppervlakte

Oppervlakte Terrein

Villa

Rural

144 m²

769 m²

Verdiepingen

Slaapkamers

Badkamers

Toilet

1

Berging

3

Elektriciteit

2

Water

1

Ja

Ja

2

Airco

Ja

Internet

Tuin

Zwembad

Garage

Ja

Ja

Ja

1

Locatie

bottom of page