top of page

Grote dorpswoning geschikt voor B and B en bar te koop in Albox

Referentie:

HH130-1270

Stad:

Albox

Zone:

Dorp

Te Koop

Dorpswoning

€129.950

Mogelijkheid tot 

B&B

Omschrijving woning


ONLANGS VERLAAGD IN PRIJS VOOR EEN SNELLE VERKOOP TOT 129950€ en volledig gemeubileerd.


Dit grote dorpshuis en de bar bevinden zich in een dorpswoning van 3 verdiepingen. Het heeft een groot potentieel om de zaak te heropenen. De woning bestaat uit 5 slaapkamers, 2 badkamers en een privézwembad en is gelegen in de wijk Las Pocicas, aan de rand van Albox, Almería.


Las Pocicas is een klein, rustig gebied, met winkels voor dagelijkse voorzieningen, waaronder de plaatselijke school, benzinestation, gemeenschappelijk zwembad.


Het pand is zeer groot, ca. 225m² bebouwd op een perceel van ca. 456m². De woning is ideaal voor een groot gezin of voor een investering als B&B-optie met een eigen bar/restaurant en een zwembad. Het is gelegen aan een doorgaande weg voor gemakkelijke toegang en een gemakkelijk te vinden locatie. Het pand is in goede constructieve staat en kan direct worden bewoond, terwijl de opfriswerken en de persoonlijke inrichting op dat ogenblik kunnen worden gedaan.


De woonkamer heeft een aparte ingang vanaf de bar en bevindt zich op de tweede verdieping. Met 5 grote slaapkamers, een zitkamer met toegang tot een terras met prachtig uitzicht.


Er zijn 2 grote badkamers, een woonkamer, keuken, met een grote bijkeuken die eigenlijk kan worden omgezet in een eetkamer.


Dit dorpshuis vereist niet al te veel werk om het terug te brengen naar zijn oorspronkelijke staat en het is een geweldige zakelijke kans om de bar te heropenen met de juiste vergunningen van het gemeentehuis.


De bar heeft 2 grote eetgedeeltes met volledige keukenfaciliteiten, en er is voldoende ruimte die opnieuw naar wens kan worden geconfigureerd om meer leefruimte te creëren als u ervoor kiest om een ​​B&B te starten.


Aan de achterzijde is een kleine tuin die ruimte nog biedt naast het zwembad, ideaal voor de warme zomerdagen of vroege winteravonden.


Ondergronds is er meer opslagruimte in de kelder, ideaal voor de opslag van de voorraad voor de bar en potentieel om een ​​garage te creëren indien nodig. Beneden is er nog een kamer en 2 toiletten. Trappen verbinden het huis vervolgens met de bar. Airconditioning is in bepaalde delen van het pand aanwezig.


De locatie van het pand is ideaal en het is slechts een korte rit naar Albox met de grotere winkels en voorzieningen.


De tegenovergestelde richting brengt u naar het historische stadje Saliente en zijn klooster, doordrenkt van geschiedenis en geweldig voor bezoekers omdat het een zeer toeristische attractie is.


Wil jij deze dorpswoning met je eigen ogen ontdekken en zien hoe jij hier een prachtige B&B kan creëren maak dan snel een afspraak via Whatsapp op het nummer +34 623 11 76 44 of via mail op info@huisspanje.be


Door de lage prijs is dit een pand voor de snelle beslissers.

Contact

De Greef Raf

+34 623 11 76 44

Details woning

Type woning

Zone

Bebouwde oppervlakte

Oppervlakte Terrein

Dorpswoning

Dorp

225 m²

456 m²

Verdiepingen

Slaapkamers

Badkamers

Toilet

3

Berging

5

Elektriciteit

3

Water

1

Ja

Ja

4

Airco

Ja

Internet

Tuin

Zwembad

Garage

Mogelijk

Ja

Ja

0

Locatie

bottom of page