top of page

Gezellige villa te koop in Zurgena

Referentie:

HH130-1243

Stad:

Cucador

Zone:

Gehucht

VERKOCHT

Villa

Mogelijkheid tot 

Omschrijving woning

De villa is gelegen in het hart van El Cucador, Zurgena, Almeria, dicht bij de belangrijkste bar / restaurant. 3 slaapkamers, 2 badkamers met privé zwembad, garage en volledig uitgerust zonne-elektriciteitssysteem.

De villa zelf is volledig ommuurd en omheind met een privézwembad van 8mx4m met Romeinse treden. Bij het betreden van het pand is er een buitenruimte, die is omheind met een hor, en groot genoeg is om te dineren of buiten te zitten op warme zomeravonden.


De hoofdvilla bestaat uit een hal, die leidt naar een aparte woonkamer met houtkachel en airconditioning, de hal komt dan uit in de volledig ingerichte keuken en een eetkamer met openslaande deuren naar het terras.


De villa heeft 3 ruime slaapkamers, 1 met ensuite badkamer en ook een familiebadkamer, alle slaapkamers hebben airconditioning.


Het terras aan de voorzijde van de woning, welke is afgesloten, geeft tevens toegang tot de grote garage. Het tuinperceel is ruim 900m2 en heeft een volledig verharde oprit.


Wil je graag deze mooie villa eens met je eigen ogen ontdekken? Neem dan gerust contact met mij op via Whatsapp op het nummer +34 623 11 76 44 of via mail op info@huisspanje.be


Mocht dit toch niet het pand zijn dat je zocht. Surf dan zeker naar https://www,huisspanje.be/huis-kopen-is-spanje en ontdek wat ik nog meer te bieden heb.

Contact

Details woning

Type woning

Zone

Bebouwde oppervlakte

Oppervlakte Terrein

Villa

Gehucht

135 m²

900 m²

Verdiepingen

Slaapkamers

Badkamers

Toilet

1

Berging

3

Elektriciteit

2

Water

Ja

Ja

1

Airco

Ja

Internet

Tuin

Zwembad

Garage

Mogelijk

Ja

Ja

1

Locatie

bottom of page