top of page

Gezellige stadswoning te koop in Arboleas

Referentie:

HH130-852

Stad:

Arboleas

Zone:

Stad

Te Koop

Stadswoning

€ 55.000

Mogelijkheid tot 

Omschrijving woning

Dit charmante herenhuis met 3 slaapkamers en 2 badkamers ligt in het hart van het dorp Arboleas met al zijn voorzieningen, waaronder verschillende cafés, restaurants, banken, scholen, winkels, een kerk, medisch centrum, apotheek, postkantoor, supermarkten en wekelijkse zaterdagmarkten .


U komt het pand binnen in een kleine vestibule met dubbele houten glazen deuren en u komt vervolgens in de grote woon-eetkamer vanwaar de indrukwekkende marmeren trap u naar de eerste verdieping brengt. Uit de woon-eetkamer, via een andere set beglaasde houten deuren, is de ruime keuken met een berging onder de trap. Er is ook een deur naar de buitenruimte met de cv-ketel. De familiebadkamer bevindt zich ook naast de keuken.


Op de eerste verdieping is er een zeer grote overloop die leidt naar de hoofdslaapkamer met mooie ingebouwde kasten en een ensuite badkamer met douche. Daar tegenover is de zeer grote tweede familie slaapkamer met openslaande deuren naar een juliet balkon. Vanaf deze verdieping is er nog een mooie marmeren trap die leidt naar de 3e slaapkamer met een wastafel en een deur naar het dakterras van 45m2.


Met een beetje fantasie kan het pand gemakkelijk opnieuw worden geconfigureerd om nog een badkamer toe te voegen en de ingang naar de familiebadkamer te verplaatsen, zodat deze niet toegankelijk is via de keuken.


Wil jij dit pand in het echt ontdekken, boek dan snel een afspraak via Whatsapp op het nummer +34 623 11 76 44 of stuur een mail naar info@huisspanje.be


Mocht dit toch niet het pand zijn dat je zocht. Surf dan zeker naar https://www,huisspanje.be/huis-kopen-is-spanje en ontdek wat ik nog meer te bieden heb.

Contact

De Greef Raf

+34 623 11 76 44

Details woning

Type woning

Zone

Bebouwde oppervlakte

Oppervlakte Terrein

Stadswoning

Stad

90 m²

90 m²

Verdiepingen

Slaapkamers

Badkamers

Toilet

3

Berging

3

Elektriciteit

2

Water

1

Ja

Ja

2

Airco

Ja

Internet

Tuin

Zwembad

Garage

Mogelijk

Neen

Neen

0

Locatie

bottom of page