top of page

Gezellige rustig gelegen villa te koop in Oria

Referentie:

EXMJ0001

Stad:

Oria

Zone:

Stad

Te Koop

Villa

€ 90.000

Mogelijkheid tot 

Omschrijving woning

Een prachtige, gezellige villa gelegen tegen het centrum van Oria.


Via een mooi aangelegde oprit kom je het terrein van 155 m² opgelopen. Deze oprit is voldoende breed om met de wagen op te rijden en hem geparkeerd te laten staan.

Het eerste wat opvalt is het mooie overdekte, zuid gerichte terras aan de ingang van de woning en de prachtig aangelegde tuin waar je kan genieten van het uitzicht op de bergen.

Deze twee stukken grond die aan de beide zijden van de oprit liggen, horen niet bij het pand. Deze zijn eigendom van de gemeente Oria maar mogen gebruikt worden en ingericht worden naar wens. Op deze beide stukken grond beschikt u ook over water dat gratis door de gemeente Oria wordt aangeboden.

Aan de linkerzijde van de tuin is er een omheind terrein dat nu gebruikt wordt door de eigenaars als hondenweide. Ideaal voor huisdieren, een opbouwzwembad, enz. Aan de rechterzijde van de oprit vind je een aantrekkelijk aangelegd tuintje met stijlvolle zitbanken en tafel. Het geheel werd aangekleed met planten en is zeer onderhoudsvriendelijk. Op dit stuk terrein vinden we ook een onderhoudsvriendelijke berging terug.


De woning werd ook helemaal naar de hedendaagse normen vernieuwd met nieuwe ramen met dubbele beglazing die volledig of in kipstand kunnen geopende worden en voorzien van vliegenhorren, airconditioning, pelletkachel, vernieuwde waterboiler van 80 liter, enz..


Wanneer we de woning binnenlopen via de voordeur komen we in de inkomhal terecht. Wanneer we deze naar links tot op het einde doorlopen, komen we in de master bedroom. Deze kamer is voldoende groot om een kingsize tweepersoonsbed in te plaatsen en een groot meubel voor de kleding, het beddengoed, enz. De vernieuwde ramen met dubbele beglazing kunnen zowel volledig geopend worden als in kipstand geopend worden om de kamer te verluchten.


Wanneer we de kamer terug verlaten via de hal komen we aan onze linkerzijde nog een kamer tegen. Deze is iets kleiner maar zeker nog voldoende groot om een tweepersoonsbed in te plaatsen. Momenteel word deze kamer als bureel gebruikt.


Terug in de hal vinden we naast deze kamer een volledig gerenoveerd badkamer terug met een inloopdouche, een toilet en wastafel.


Achter de laatste deur in de hal, terug bij de inkomdeur vinden we een ruime, klare plaats terug. Hier bevindt zicht de open keuken met nieuwe keukentoestellen en veel bergruimte, de eetplaats en de zithoek terug. Deze plaats is zowel van een airco als van een pelletkachel voorzien.


De bewoonbare oppervlakte bedraagt 117 m². Deze villa is voldoende groot om met een gezin van 2 tot 3 personen te leven of te gebruiken als 2de woning.


Aan de overzijde van de straat vinden we een paddleterrein terug en wanneer we de rustige straat aflopen vinden we op slechts 2 minuten wandelen van de villa het openbare openlucht zwembad waarvan in de zomer gratis gebruik kan gemaakt worden. In de maanden juli en augustus worden hier ook allerlei kleine evenementen georganiseerd. Aan de andere zijde van het zwembad vinden we ook een ouderlingentehuis, een kindercrèche en een feestzaal terug.


Alle voorzieningen van de stad Oria vind je terug op 5 minuten wandelen. Hier zijn bijvoorbeeld lokale supermarktjes, apotheek, tabakswinkel, slager, bakker, bars, garages, een Carrefour-expres die 7 op 7 dagen open is en zoveel meer.


Kortom, hier heb je alles om een gezellige vakantie door te brengen. Daarom is dit bovendien een goede investering als je de woning wenst te verhuren als vakantieverblijf.


Tal van mogelijkheden met deze mooie, gezellige villa.


Deze villa is zeker een aanrader om eens te bezichtigen.


Wil je meer informatie of wil je de prachtige villa met je eigen ogen ontdekken neem dan zeker contact op via Whatsapp op het nummer +34 623 11 76 44 of per mail op info@huisspanje.be


Contact

Details woning

Type woning

Zone

Bebouwde oppervlakte

Oppervlakte Terrein

Villa

Stad

117 m²

155 m²

Verdiepingen

Slaapkamers

Badkamers

Toilet

1

Berging

2

Elektriciteit

1

Water

1

Ja

Ja

1

Airco

Ja

Internet

Tuin

Zwembad

Garage

Ja

Ja

Neen

0

Locatie

bottom of page