Cortijo met 6 slaapkamers - traditioneel huisje te koop in Arboleas

Referentie:

HH130-982

Stad:

Arboleas

Zone:

Rural

Cortijo

€ 90.000

Mogelijkheid tot 

B&B

Omschrijving woning

NU VERLAAGD TOT 90000€ Dit is een echt koopje, mis dit aanbod niet.


Een unieke kans om deze traditionele Spaanse Cortijo met 6 slaapkamers te kopen op wandelafstand van het centrum van het prachtige marktdorp Arboleas, Almeria


We komen binnen vanaf de oprit langs de patio via openslaande deuren naar een grote open hal. Aan de linkerkant is een ruime woonkeuken in traditionele Spaanse stijl inclusief alle witgoed. Van daaruit leidt een gezellige woonkamer met een grote open haard ons naar een grote slaapkamer en een familiebadkamer met douche boven het bad. Op de begane grond bevinden zich nog 2 slaapkamers.


Op de eerste verdieping zijn nog eens 4 grote slaapkamers en 2 kamers die tegen zeer lage kosten in een andere badkamer en bovenkeuken kunnen worden veranderd.


Een groot dakterras met ingebouwde zitplaatsen en barbecue complimenteert deze woning met een prachtig panoramisch uitzicht.


Dit grote imposante pand ligt op wandelafstand van het prachtige marktdorp Arboleas met zijn banken, supermarkt, medisch centrum, tandarts, bars en restaurants en op slechts 40 minuten van de kust en prachtige stranden van Mojacar, Garrucha en San Juan de los Terraros .


Dit is een zeldzame kans om een ​​groot traditioneel dorpswoning in Arboleas, Almeria te kopen. Dit pand moet worden bezichtigd om te worden gewaardeerd en nu is VERLAAGD naar € 90.000


Droom je van een eigen B&B in een prachtige omgeving omringd door rust dan is dit het ideale pand. Door zijn lage kostprijs en een relatief lage investering kan je dit prachtige pand omtoveren tot een mooie traditionele B&B waarvan er maar weinige zijn.


Wil jij dit prachtige pand met je eigen ogen ontdekken en de onnoemelijke mogelijkheden ontdekken maak dan vlug een afspraak via Whatsapp op het nummer +34 623 11 76 44 of via mail op info@huisspanje.be

Contact

De Greef Raf

+34 623 11 76 44

Details woning

Type woning

Zone

Bebouwde oppervlakte

Oppervlakte Terrein

Cortijo

Rural

Verdiepingen

Slaapkamers

Badkamers

Toilet

2

Berging

6

Elektriciteit

1

Water

Ja

Ja

1

Airco

Internet

Tuin

Zwembad

Garage

Mogelijk

Patio

Locatie