top of page

Af te werken villa te koop in Cantoria

Referentie:

HH130-1174

Stad:

Cantoria

Zone:

Rural

VERKOCHT

Villa

Mogelijkheid tot 

Omschrijving woning

Nieuw gebouwde villa met 2 slaapkamers en 1 badkamer die nog wat afwerking vereisen. De villa is glegen op een groot perceel, dus voldoende ruimte om eventueel nog een zwembad en een garage te plaatsen. De villa heeft een prachtig uitzicht over de omliggende bergen en velden. De villa wordt verkocht zoals je deze kan zien op de foto's en vereist nog wat afwerking.


Dit is een echt koopje!


We betreden het perceel via een eigen poort aan de voorkant van het mooie perceel met veel ruimte om eventueel een zwembad en/of garage te bouwen en volledig naar eigen smaakt in te richten. Tegenover het hoofdhuis vinden we een fantastisch overdekt terras met een pad naar de voordeur. Het huis zelf vereist enige afwerking De aannemer zal het toilet en de wastafel nog plaatsen, maar de rest zal worden verkocht zoals het gezien wordt op de foto's en door de koper moeten worden afgewerkt.


Er zijn 2 zeer grote tweepersoonsslaapkamers met het karkas voor de inbouwkasten, een familiebadkamer, een betegelde keuken die moet worden afgewerkt en een grote woonkamer met een open haard in rustieke stijl.


Een echt koopje dat wacht om met liefde te worden afgewerkt!


Wil je deze buitenkans met je eigen ogen ontdekken, maak dan een afspraak via Whatsapp op het nummer +34 623 11 76 44 of via mail op info@huisspanje.be.


Mocht dit toch niet het pand zijn dat je zocht. Surf dan zeker naar https://www,huisspanje.be/huis-kopen-is-spanje en ontdek wat ik nog meer te bieden heb.

Contact

Details woning

Type woning

Zone

Bebouwde oppervlakte

Oppervlakte Terrein

Villa

Rural

Verdiepingen

Slaapkamers

Badkamers

Toilet

1

Berging

2

Elektriciteit

1

Water

0

Ja

Ja

1

Airco

Neen

Internet

Tuin

Zwembad

Garage

Mogelijk

Ja

Neen

0

Locatie

bottom of page