top of page
  • Foto van schrijverRaf De Greef

Wat je zeker moet hebben voor de aankoop van een huis in Almeria

Bijgewerkt op: 6 nov. 2023

2 zaken die je zeker nodig hebt bij de aankoop van een huis in Almeria


Een Indentificatie Nummer voor Buitenlanders (NIE) aanvragen bij de aankoop van een huis.

Bij de aankoop van een huis in Almeria heb je een NIE-nummer nodig
Het NIE-nummer aanvragen via uw gestor of advocaat

De N.I.E. is het “vreemdelingenidentificatienummer” of Número de Identificación de Extranjeros. Dit nummer is essentieel bij alle transacties en operaties (aankoop van onroerend goed, opening van een bankrekening, telefoonabonnement, water, elektriciteit, aankoop van een voertuig, enz.). Uw advocaat kan dit nummer aanvragen indien hij een volmacht heeft of u kunt het zelf aanvragen op afspraak bij het immigratiekantoor in Almería.


Een bankrekening voor de aankoop van een huis in Almeria.

Aanvragen van een bankrekening bij de aankoop van een huis in Almeria
Aanvragen van een bankrekening

Als koper moet je, zodra de NIE is verkregen, een bankrekening openen in Spanje.

De bankrekening is nodig voor de accreditatie van de betaalmiddelen van de koper bij de aankoop van het onroerend goed, evenals voor de betaling van opeenvolgende uitgaven en belastingen. Als je een bankrekening opent in Spanje, vraagt ​​de bank u om de NIE, een geldig paspoort, een bewijs van inkomen en uw belastingidentificatienummer van het land van herkomst.


Eens je deze 2 zaken hebt, ben je klaar om jouw avontuur aan te gaan en kan je overgaan tot de aankoop van een huis in Almeria.

Real Estate La Vida Feliz kan ik u hierbij zeker helpen. Neem vrijblijvend contact op met ons via mail op info@huisspanje.be op op onderstaande nummers

Raf: +34 623 11 76 44 ( NL - EN - ES - FR )

Nancy: +34 623 11 84 58 ( NL - FR - EN )


Real Estate La Vida Feliz is een specialist in nieuwe en tweedehands woningen in kustgebieden en in het binnenland van de provincie Almería, zoals Vera, Mojácar, Garrucha, Arboleas, Albox, Cantoria, Oria, Zurgena, Partaloa, Huércal-Overa, Albanchez, Los Gallardos, Lubrín, Turre, Tabernas en het hele gebied van de Almanzora-vallei.


Ben jij opzoek naar een woning, appartement, cortijo of een villa in Almeria, Murcia of Alicante ( Costa Blanca zuid ), klik dan zeker op onderstaande knop.© 2022 - 2023 Real Estate La Vida Feliz - De Greef Raf
12 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page