top of page
  • Foto van schrijverRaf De Greef

Waarom een prachtig appartement kopen in Mojácar-Almeria

Bijgewerkt op: 6 nov. 2023

Bij Real Estate La Vida Feliz een appartement kopen in Mojácar is steeds een goed idee.


Mojácar in Almeria heeft 17 kilometer kustlijn. Deze kustlijn loopt van Marina de la Torre (tegenover de golfbaan), op de grens met Garrucha, tot aan de Rambla de la Granatilla, in de indrukwekkend mooie wijk Sopalmo, en een paar kilometer van de begin van het natuurpark van Cabo de Gata - Níjar. Je kan hier genieten van zowel rustige stranden, ideaal voor de mensen die de drukte willen ontlopen en waar Huizenjager Real Estate La Vida Feliz een gezellig appartement te koop heeft, als andere meer toeristische stranden, uitgerust met tal van diensten.

De stranden zijn bekroond met de Blauwe Vlag van de Europese Gemeenschap en SICTED-kwaliteitszegels. Hier kan je genieten de fijnkorrelige zandstranden die de voorkeur draagt van gezinnen, omdat ze allerlei vrijetijdsactiviteiten kunnen uitvoeren en alle diensten hebben: Playas de Marina de la Torre, El Cantal, Onder andere La Cueva del Lobo, Las Ventanicas en Venta del Bancal.

Afhankelijk van seizoensveranderingen, getijden en winden, kunnen sommige stranden een kleine oneffenheid of helling hebben in de toegang tot de zee.

Het badseizoen begint op 15 juni en eindigt op 15 september, inclusief Pasen, tijdens deze periode is de badmeesterdienst van 11.00 uur tot 19.00 uur geopend, buiten dit seizoen en deze uren is er geen badmeester- en reddingsdienst.

De stranden van Mojácar

Deze zijn open voor verkeer, verblijf en baden. Badmeester- en reddingsdiensten zijn operationeel vanaf 15 juni (begin van het officiële badseizoen).

Capaciteit: Vanwege de lage bevolkingsdichtheid en het type architectuur van de kust, met de afwezigheid van hoge gebouwen aan het grootste deel van de waterkant, hebben de stranden van Mojácar traditioneel geen problemen met overcapaciteit. De mensen die naar het strand gaan, zijn van nature geneigd om een ​​sociale afstand te bewaren.

Het bestuur van Mojácar wil bezoekers een rustige vakantiebeleving bieden, zodat ze op een ontspannen manier kunnen genieten van hun vakantie.


Daarom biedt Real Estate La Vida feliz dit knusse appartement te koop aan in het rustige gedeelte van Mojácar Playa.

Waarom geen appartement kopen in Mojácar op slechts enkele minuten wandelen van het prachtige, rustige strand. Ver weg van alle drukte maar toch op wandelafstand van alle voorzieningen die je maar kan bedenken.

Zo vinden we op 50 m van het appartement een superette terug en op nog geen 2 km verwijdered van Garrucha waar je tal van winkeltje, apotheker, dokter, dierenarts en verschillende goede bars en restaurants kan terugvinden.


Via deze link kan je meer informatie terugvinden van dit knusse appartement.


Het appartement dat ik hier te koop aanbied heeft alles wat je nodig hebt om een zorgeloze vakantie door te brengen. De investering kan je gemakkelijk terugverdienen door het in de periodes dat je niet aanwezig bent het te verhuren want er zit aal een vakantieverhuurlicentie op het appartement.

Het appartement telt 3 slaapkamers, 2 badkamers, een keuken, 2 privéterrassen, airconditioning ( warm/koud ), plafondventilatoren, een ondergrondse parkeerplaats en dit op een boogscheut van het strand. Bovendien kan je in deze residentie ook gebruikmaken van het gemeenschappelijke, pas gerenoveerde zwembad.Wens je nog meer informatie over dit knusse appartement of zou je het graag eens met je eigen ogen ontdekken? Neem dan zeker contact met mij op met ons via op mailt op info@huisspanje.be opf op onderstaande nummers

Raf: +34 623 11 76 44 ( NL - EN - ES - FR )

Nancy: +34 623 11 84 58 ( NL - FR - EN )


Ben jij opzoek naar een vakantieverblijf of zou je graag verhuizen naar Spanje maar weet je niet goed waar de zoektocht te starten? Dan kan je steeds kostenloos beroep doen op ons en dan gaan wij als huizenjagers voor jou aan de slag in de provincie Almeria of het aangrenzende gedeelte van Murcia.

Wie weet kan jij binnenkort dan ook een huis kopen in Spanje.


Ben jij opzoek naar een woning, appartement, cortijo of een villa in Almeria, Murcia of Alicante ( Costa Blanca zuid ), klik dan zeker op onderstaande knop.© 2023 - Real Estate La Vida Feliz - De Greef Raf
13 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page