top of page
Kantoor Real Estate La Vida Feliz in Albox_edited.jpg

Real Estate

La Vida Feliz

Over mezelf

Eigenaar en zaakvoerder van uw Belgische makelaar in Almeria

De Greef Raf

Eigenaar

Ik verkoop geen huizen, ik verkoop dromen! Uw droom

Verkopen zit al van jongsbeen af in mijn bloed, net zoals de droom ooit eens naar Spanje te verhuizen.

Op mijn 16 jarige leeftijd ben ik mijn commerciële carriere begonnen als jobstudent in een gekende kledingszaak in Leuven ( België )

Nadien op 23-jarige leeftijd heb ik de stap gezet naar een tegelwinkel in het Brusselse die ik succesvol heb kunnen runnen tot op mijn 35-jarige leeftijd.

in 2006 sloeg het noodlot en kreeg ik een zwaar motorongeluk waardoor ik lange tijd werkonbekwaam was en genoodzaakt was de zaak te sluiten.

Anderhalf jaar later nam ik de draad terug op als Accountmanager bij een fabriek van afgewerkte betonproducten. Na 5 jaar hard werken voor deze firma werd ik gecontacteerd door een head hunterskantoor om een carriere te starten bij de grootste fabrikant van afgewerkte betonproducten, zoals terrastegels en gevelstenen.

Deze kans greep ik met beide handen. Een grotere uitdaging, deze kon ik niet laten liggen.

Samen met mijn collega was het de uitdaging om deze Nederlandse firma op de kaart te zetten in België. Met succes, want in 2021 waren we de nummer 1 van de producenten van afgewerkte betonproducten in België.

Halverwege datzelfde jaar besloten mijn partner en ik de stap te zetten naar Spanje om ons leven hier samen verder te zetten en hier samen een B&B en makelaarskantoor op te starten.

Zo gezegd zo gedaan en in december 2021 zijn we dan ook definief naar Spanje vertrokken om onze droom hier waar te maken.

Real Estate La Vida Feliz in Almeria

Hoe ik ben geworden wat ik nu ben!

Door mijn jaren commerciële ervaring weet ik als geen ander dat we behoeften hebben aan eenvoudige, betrouwbare kwaliteitsproducten die gemakkelijk in uw dagelijkse levensstijl passen.

Daarom push ik mezelf constant om een geweldig product te vinden en het beter te maken door aandacht te besteden aan uw inbreng. Uw feedback is het geleide voor mijn richting. Ik ben er trots op een individu in mijn categorie te zijn en werk er hard aan om elke keer weer uw verwachtingen te overtreffen.

Zoals alle grote merken, berijd ik niet de golven van cultuur, ik maak ze.

Helpen om dromen werkelijkheid te laten worden.

Sinds de start met mijn makelaarskantoor is het mijn doel om uw droom waar te maken.

Ik schuim voor u de markt af naar de woning van uw dromen in de provincie Almeria.

Als geen ander besef ik dat uw droom over Spanje start met het vinden van uw droomwoning en hiervoor werk ik dan ook samen met de meest gerenommeerde makelaar is deze regio's.

Onze klanten begrijpen en vertrouwen creëren.

Het is algemeen gekend dat er een grote toestroom is vanuit de hele wereld naar Almeria.

Daarom is het belangrijk dat iedereen verstaan wordt en zich kan uitdrukken in de taal die hem het gemakkelijkste ligt.

Dit is dan ook de reden waarom ik 4 talen spreek.

Graag help ik u verder in het Nederlands, Frans, Engels en Spaans.

 

Ik ben er om u te helpen.

Omdat de meerderheid van mijn klanten vanuit het buitenland naar deze regio willen verhuizen, zorg ik ervoor dat ik u kan begeleiden bij elke stap van uw verhuizing. Ik doe een uitgebreid onderzoek naar de de streek waar ik uw droomwoning kan vinden zodat je weet waar je terecht komt.

Al naargelang uw wensen welke kunnen gaan van een universiteit tot een supermarkt, ik zoek het voor jou uit.

Ik ben dan ook verheugd het vastgoed van uw dromen te zoeken.

                                                   

Na-verkoopservices.

Mijn "Na-verkoop"-service behoort tot één van de meest uitgebreide in de regio.

Er wordt steeds vertelt dat het verhuizen naar hier zeer complex is!

Dit is eenvoudigweg niet het geval!

Ik kan niet alleen bijna alles regelen, gaande van meubels tot eventuele bouwwerkzaamheden die u wilt uitvoeren. Ik werk samen met een aantal van de beste vakmensen en professionals  om mijn klanten een onbeperkte service te bieden.

Deze services kunnen nuttig zijn voor het aanvragen van bijvoorbeeld een NIE-nummer, de Residencia, een auto kopen, verzekeringen, transport, internetproviders, enz.

Ongeacht het project of hoe groot uw ambities ook zijn, ik heb de kennis en contacten om u te helpen om uw plannen en dromen te verwezenlijken.

Een afspraak maken met Real Estate La Vida Feliz

Wil je graag een afspraak maken met mij om uw droomwoning aan te kopen of om uw huidige woning te verkopen?  Klik dan snel op de onderstaande knop

bottom of page