top of page
Het kantoor van Real Estate La Vida Feliz, uw Belgische makelaar in Almeria

Een huis kopen in Spanje met een huizenjager is steeds een goed idee

Wat je zeker moet hebben voor de aankoop van een huis in Almeria

De Greef Raf

16 jun. 2022

2 zaken die je zeker nodig hebt bij de aankoop van een huis in Almeria

Een Indentificatie Nummer voor Buitenlanders (NIE).De N.I.E. is het “vreemdelingenidentificatienummer” of Número de Identificación de Extranjeros. Dit nummer is essentieel bij alle transacties en operaties (aankoop van onroerend goed, opening van een bankrekening, telefoonabonnement, water, elektriciteit, aankoop van een voertuig, enz.). Uw advocaat kan dit nummer aanvragen indien hij een volmacht heeft of u kunt het zelf aanvragen op afspraak bij het immigratiekantoor in Almería.


Een bankrekening.Als koper moet je, zodra de NIE is verkregen, een bankrekening openen in Spanje.

De bankrekening is nodig voor de accreditatie van de betaalmiddelen van de koper bij de aankoop van het onroerend goed, evenals voor de betaling van opeenvolgende uitgaven en belastingen. Als je een bankrekening opent in Spanje, vraagt ​​de bank u om de NIE, een geldig paspoort, een bewijs van inkomen en uw belastingidentificatienummer van het land van herkomst.


Eens je deze 2 zaken hebt, ben je klaar om jouw avontuur aan te gaan en kan je overgaan tot de aankoop van een huis in Almeria.

Als huizenjager Real Estate La Vida Feliz kan ik u zeker helpen. Neem vrijblijvend contact op met mij op het nummer +34 623 1176 44 of via mail op info@huisspanje.be


© 2022 - 2023 Real Estate La Vida Feliz - De Greef Raf

Een huis kopen in Almeria

Ben jij opzoek naar jouw droomwoning in Almeria.

Laat het mij dan zeker weten door het contactformulier in te vullen of een mailtje te sturen naar info@huisspanje.be

Een afspraak maken met Real Estate La Vida Feliz

Wil je graag een afspraak maken met mij om een huis te kopen Almeria of om uw huidige woning te verkopen?  Klik dan snel op de onderstaande knop

bottom of page