top of page
Het kantoor van Real Estate La Vida Feliz, uw Belgische makelaar in Almeria

Een huis kopen in Spanje met een huizenjager is steeds een goed idee

Waarom een prachtig appartement kopen in Mojacar-Almeria

De Greef Raf

31 jul. 2023

Bij huizenjager Real Estate La Vida Feliz een appartement kopen in Almeria is steeds een goed idee.

Mojácar in Almeria heeft 17 kilometer kustlijn. Deze kustlijn loopt van Marina de la Torre (tegenover de golfbaan), op de grens met Garrucha, tot aan de Rambla de la Granatilla, in de indrukwekkend mooie wijk Sopalmo, en een paar kilometer van de begin van het natuurpark van Cabo de Gata - Níjar. Je kan hier genieten van zowel rustige stranden, ideaal voor de mensen die de drukte willen ontlopen en waar Huizenjager Real Estate La Vida Feliz een gezellig appartement te koop heeft, als andere meer toeristische stranden, uitgerust met tal van diensten.

De stranden zijn bekroond met de Blauwe Vlag van de Europese Gemeenschap en SICTED-kwaliteitszegels. Hier kan je genieten de fijnkorrelige zandstranden die de voorkeur draagt van gezinnen, omdat ze allerlei vrijetijdsactiviteiten kunnen uitvoeren en alle diensten hebben: Playas de Marina de la Torre, El Cantal, Onder andere La Cueva del Lobo, Las Ventanicas en Venta del Bancal.

Afhankelijk van seizoensveranderingen, getijden en winden, kunnen sommige stranden een kleine oneffenheid of helling hebben in de toegang tot de zee.

Het badseizoen begint op 15 juni en eindigt op 15 september, inclusief Pasen, tijdens deze periode is de badmeesterdienst van 11.00 uur tot 19.00 uur geopend, buiten dit seizoen en deze uren is er geen badmeester- en reddingsdienst.

De stranden van Mojácar

Deze zijn open voor verkeer, verblijf en baden. Badmeester- en reddingsdiensten zijn operationeel vanaf 15 juni (begin van het officiële badseizoen).

Capaciteit: Vanwege de lage bevolkingsdichtheid en het type architectuur van de kust, met de afwezigheid van hoge gebouwen aan het grootste deel van de waterkant, hebben de stranden van Mojácar traditioneel geen problemen met overcapaciteit. De mensen die naar het strand gaan, zijn van nature geneigd om een ​​sociale afstand te bewaren.

Het bestuur van Mojácar wil bezoekers een rustige vakantiebeleving bieden, zodat ze op een ontspannen manier kunnen genieten van hun vakantie.


Daarom biedt huizenjager Real Estate La Vida feliz dit knusse appartement aan in het rustige gedeelte van Mojácar Playa.

Op slechts enkele minuten wandelen van het prachtige, rustige strand. Ver weg van alle drukte maar toch op wandelafstand van alle voorzieningen die je maar kan bedenken.

Zo vinden we op 50 m van het appartement een superette terug en op nog geen 2 km verwijdered van Garrucha waar je tal van winkeltje, apotheker, dokter, dierenarts en verschillende goede bars en restaurants kan terugvinden.


Bij huizenjager Real Estate La Vida Feliz kan je dit prachtige appartement kopen in Mojácar Playa
Knus appartement te koop in Mojácar Playa

Via deze link kan je meer informatie terugvinden van dit knusse appartement.


Gezellig appartement te koop in Mojácar - Almeria | Almeria | Real Estate La Vida Feliz (huisspanje.be)


Het appartement dat ik hier te koop aanbied heeft alles wat je nodig hebt om een zorgeloze vakantie door te brengen. De investering kan je gemakkelijk terugverdienen door het in de periodes dat je niet aanwezig bent het te verhuren want er zit aal een vakantieverhuurlicentie op het appartement.

Het appartement telt 3 slaapkamers, 2 badkamers, een keuken, 2 privéterrassen, airconditioning ( warm/koud ), plafondventilatoren, een ondergrondse parkeerplaats en dit op een boogscheut van het strand. Bovendien kan je in deze residentie ook gebruikmaken van het gemeenschappelijke, pas gerenoveerde zwembad.Wens je nog meer informatie over dit knusse appartement of zou je het graag eens met je eigen ogen ontdekken? Neem dan zeker contact met mij op op het nummer +34 623 11 76 44 ( ook Whatsapp ) of stuur mij een mailtje op info@huisspanje.be


Ben jij opzoek naar een vakantieverblijf of zou je graag verhuizen naar Spanje maar weet je niet goed waar de zoektocht te starten? Dan kan je steeds kostenloos beroep doen op mij en dan ga ik als huizenjager voor jou aan de slag in de provincie Almeria of het aangrenzende gedeelte van Murcia.

Wie weet kan jij binnenkort dan ook een huis kopen in Spanje.


Koop dit knusse appartement bij huizenjager Real Estate La Vida Feliz
Knus appartement te koop in Mojácar
© 2023 - Real Estate La Vida Feliz - De Greef Raf

Een huis kopen in Almeria

Ben jij opzoek naar jouw droomwoning in Almeria.

Laat het mij dan zeker weten door het contactformulier in te vullen of een mailtje te sturen naar info@huisspanje.be

Een afspraak maken met Real Estate La Vida Feliz

Wil je graag een afspraak maken met mij om een huis te kopen Almeria of om uw huidige woning te verkopen?  Klik dan snel op de onderstaande knop

bottom of page