top of page
Het kantoor van Real Estate La Vida Feliz, uw Belgische makelaar in Almeria

Een huis kopen in Spanje met een huizenjager is steeds een goed idee

Is een B&B overnemen in Huercal Overa een goed idee

De Greef Raf

7 aug. 2023

Een B&B overnemen in Huercal Overa is steeds een goede investering

Als huizenjager in Spanje ben ik steeds opzoek naar bijzondere woningen.

In Huercal-Overa kwam ik een prachtige, goed draaiende B&B met vakantie-appartementen tegen die over te nemen is.


Samen met huizenjager Real Estate La Vida Feliz ontdek je de mooiste plaatsen in Huercal-Overa
Plaza de la iglesia Huercal-Overa

Even iets meer waarom Huercal-Overa hiervoor de geschikte plaats is.

Huercal-Overa is een grote stad met de rust van een kleine stad. Huercal Overa is een stad ten noordoosten van Almería vlakbij de grens met Murcia. Het heeft een zeer commerciële stadcentrum en staat bekend om de verbindingen met de snelweg A7 ( belangrijkste Noord/Zuid verbinding ) en haar ziekenhuis.


Ook in Huercal-Overa ben ik als huizenjager in Spanje actief
Ligging van Huercal-Overa

Als huizenjager ontdek ik ook steeds de omgeving om de nodige informatie te kunnen verstrekken   aan mijn eventuele kopers. Zodat ook zij weten waar ze terecht komen. In Huercal-Overa vind je naar genoegen alles terug. Naast de vele voorzieningen zoals een ziekenhuis, dokters, apotheken, supermarkten, winkeltjes, scholen ( van kleuterscholen tot middelbaar onderwijs ), parken, een wekelijkse markt en talloze restaurants en bars kan u er ook genieten van een wandeling door het oude stadcentrum de geschiedenis opsnuiven van deze prachtige stad.


Huercal-Overa bestaat uit het stadscentrum, beter gekend als “la vieja ciudad” maar telt daarnaast vele gehuchten en dorpjes zoals Almajalejos, El Pilar, San Francisco, Santa Bárbara, El Saltador en Santa Maria de Nieva. Huercal-Overa telt bijna 19.000 inwoners en de internationale kopers vormen ongeveer ¼ van de vastgoedmarkt.


Door het prachtige en zeer commerciële stadscentrum, de grote diversiteit tussen de dorpen, de prachtige natuur en de rust is Huercal-Overa een trekpleister voor de toeristen. Het toerisme bestaat zowel uit internationale als nationale toeristen.


Al dit voorgaande zijn nog maar slechts enkele redenen waarom ik als huizenjager in Spanje deze B&B zo interessant vind.


De B&B is gelegen in Santa Maria de Nieva, een klein dorpje van Huercal-Overa en op slechts 10 minuutjes rijden van het stadcentrum.


Deze B&B die over te nemen is, bestaat uit 2 zeer ruime vakantie-appartementen welke tot in de puntjes werden afgewerkt en daarnaast heeft het ook nog 3 B&B kamers die het gelegen zin tussen de vakantie-appartementen en het zeer ruime en prachtige afgewerkte privé gedeelte.

Op het volledig afgesloten terrein met elektrische poort is er voldoende parkeergelegenheid en is de eyecatcher natuurlijk het mooie grote zwembad. Er is voldoende bergruimte en daarnaast is er nog een grote ruimte vlak bij het zwembad waarvan je eventueel nog een bar zou kunnen maken.


Het prachtige grote zwembad van de B&B dat je kan komen bezichtigen met huizenjager Real Estate La Vida Feliz
Het prachtige grote zwembad van de B&B


Eén van de vakantie appartementen van de B&B dat je kan komen bezichtigen met huizenjager Real Estate La Vida Feliz
Eén van de vakantie appartementen

Wil je nog meer ontdekken over dit prachtige pand met heel wat potentieel, neem dan zeker een kijkje via de onderstaande link.

Ruime B&B te koop in Huercal Overa - Almeria | Almeria | Real Estate La Vida Feliz (huisspanje.be)


Daarnaast is het ook nog belangrijk om weten dat ik als huizenjager in Spanje niet enkel huizen verkoop maar dat ik u ook kosteloos bijsta in het hele traject van de aankoop uw woning uit mijn portefeuille. Ook word ik bijgestaan door een heel professioneel team van advocaten ( NL,FR,EN,ES ), notarissen, gestors, architecten, plaatselijke aannemers enz. Dus ook na de aankoop van uw woning kan ik u nog verder helpen met allerlei zaken zoals aanvragen van vergunningen, verbouwingen, noem maar op.


Heb jij nog vragen, zou je het pand graag eens met je eigen ogen ontdekken of kan ik je kosteloos helpen in jouw zoektocht naar het ideale pand, neem dan zeker contact op met mij op het nummer +34 623 11 76 44 of via mail op info@huisspanje.be


© 2023 Real Estate La Vida Feliz - De Greef Raf

Een huis kopen in Almeria

Ben jij opzoek naar jouw droomwoning in Almeria.

Laat het mij dan zeker weten door het contactformulier in te vullen of een mailtje te sturen naar info@huisspanje.be

Een afspraak maken met Real Estate La Vida Feliz

Wil je graag een afspraak maken met mij om een huis te kopen Almeria of om uw huidige woning te verkopen?  Klik dan snel op de onderstaande knop

bottom of page